0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
5 компјутери отстранувач на вратоврски за вратоврска, сепаратор на топката за сепаратор на топката, алуминиум за отпадоци за отстранување на сплитер, алатка за вле?

5 компјутери отстранувач на вратоврски за вратоврска, сепаратор на топката за сепаратор на топката, алуминиум за отпадоци за отстранување

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

Издржлив материјал : Направено од челик со тешка легура, има голема јачина, голема цврстина, не е лесна за носење, се спротивставува на деформацијата, може да обезбеди поголема поддршка на силата и го прави одржувањето поедноставно Кутија за складирање : Пакетот вклучува куќиште за носење со пластичен удар со рачка за лесен транспорт, безбедно складирање и брза организација и спречува делови да се изгубат. Практичен : извонредно тежок и издржлив дизајн, овие алатки можат да издржат на најтешките работни места, лесно можат да ги отстранат најтрофејните споеви на топката, краевите на вратоврска и оружјето на Питман. Широка апликација : Разновидниот дизајн овозможува оваа алатка да се користи како отстранувач на рака на питман, сепаратор на топката зглоб или влечење на крајот на вратоврската за мали, домашни возила за возење на задните тркала, возила за увоз и лесни камиони. Комплетен комплет : Доаѓа со сепаратор на споеви со топка од 1x, 1x вратоврски и отстранувач на топката, 1x конусен питман, влечкач на рака, 1x питман рака и врзана шипка за влечење, 1x питман рака на рака. Спецификација : Тип на ставка : Сепараторматеријал на топката на топката : легура челик вилиците, со ширење на 1in, дајте безбеден позитивен зафат во тесните работни места.1-1/8in Ширење на вилицата, 2-1/8in Дептопит на грлото на грлото на раката на раката ќе се справи со скоро секој Работата на питман на патнички автомобили и лесни камиони.

Параметри на производот

Item Type:
Ball Joint Separator
Material:
Alloy steel
The jaws, with a spread of 1in, give a secure positive grip in tight workspaces.:
1-1/8in jaw spread, 2-1/8in throat depth:
Pitman Arm Puller:
This puller will handle nearly any pitman arm job on passenger cars and light trucks. It features special forged jaws, shaped to fit most models, keeping a solid grip while you work.:
1-11/32in jaw spread, 2-1/2in throat depth:
Conical Pitman Arm Puller:
Designed to fit securely on Pitman arms for compact and mid-size cars.:
3/4-16 x 4-3/4in forcing screw provides enough power to remove stubborn pitman arms.:
Ball Joint Separator:
For separating the ball joint from the spindle support arm on domestic and import front wheel drive vehicles adjustable for different size ball joints:
1-1/8in and 2-1/8in (30 and 56mm) maximum opening capacity:
7/8in jaw spread, 2-1/4in throat depth:
Tie Rod and Ball Joint Remover:
A universal heavy duty puller that removes a wide range of tie rods and ball joints from a variety of cars, trucks, SUVs and heavy duty vehicles.:
0 to 2-1/2in jaw spread, 3-1/4in throat depth:
Package List:
1 x Ball Joint Separator Kit (5 pcs):
1 x Storage Box:

Стоката во категоријата