0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Копче за капаче за филтрирање на масло, отстранување на приклучокот за филтрирање на маслото 6мм/3.0in 14ft Замена против 'рѓа за Range Rover Evoque 2.0 бензински мотор за автомоб?

Копче за капаче за филтрирање на масло, отстранување на приклучокот за филтрирање на маслото 6мм/3.0in 14ft Замена против 'рѓа за Range Rover

DEN 172.16
Во магацинот.

Тековен

Замена за Mercedes - Benz, замена за 2,3 мотор, замена за опсегот Rover Evoque 2 Обезбедете максимум преку повеќе точки на контакт без да го оштетите кревкиот автомобилски пластичен филтер. Не само здрав во градежништвото, туку и дизајниран да спречи корозија и нема да 'рѓа, пукна или да се скрши за време на употребата. Клукот за филтрирање на нафта е изработен од висококвалитетен челик и железо со висока цврстина, стабилни перформанси и долг животен век. Професионално производство, точна големина. Едноставно за работа и лесна за употреба, поголема работна ефикасност. Замена за Mercedes - Benz, замена за 2,3 мотор, замена за опсегот Rover Evoque 2. Обезбедете максимум преку повеќе точки на контакт без да го оштетите кревкиот автомобилски пластичен филтер. Не само здрав во градежништвото, туку и дизајниран да спречи корозија и нема да 'рѓа, пукна или да се скрши за време на употребата. Клукот за филтрирање на нафта е изработен од висококвалитетен челик и железо со висока цврстина, стабилни перформанси и долг животен век. Професионално производство, точна големина. Едноставно за работа и лесна за употреба, поголема работна ефикасност. Замена за Mercedes - Benz, замена за 2,3 мотор, замена за Range Rover Evoque 2. Обезбедете максимум преку повеќе точки за контакт без да го оштетите кревкиот автомобилски пластичен филтер елемент.

Параметри на производот

Item Type:
Oil Filter Socket Wrench
Material:
Iron + Steel
Color:
Black
Fitment:
Replacement for Mercedes-Benz:
Replacement for 2.3 engine:
Replacement for Range Rover Evoque 2.0 gasoline engine:
Replacement for K75 K100 R1100 R1150 R1200:
Package List:
1 xOil Filter Socket Wrench :

Стоката во категоријата