0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
2 парчиња автомобил за поправка на забивање на забивање на влечење за вшмукување на вакуумско вшмукување чаша тешка рачна стаклена кревачка костум за електронски ?

2 парчиња автомобил за поправка на забивање на забивање на влечење за вшмукување на вакуумско вшмукување чаша тешка рачна стаклена кревачка

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

Долна задебелена природна гума обезбедува силно вшмукување, беспрекорно и тесно воздух Оваа чаша за вшмукување со тешки гумени овозможува нежна и без гребење. Приклучокот за влечење метал е цврст и издржлив, има долго време на услугата. Компактна големина, лесна за носење наоколу. Подигнувачот на рачката на автомобилот се одликува со брзо ослободување на рачката, лесен за употреба, само ги затегнувате и клипувате 2 рачки за да создадете вшмукување, откако ќе се активирате, можете лесно да го извлечете забите со мини влечење на забите за автомобили, многу погодно за работа. Директната рачна апсорпција, за цртање леќи на екранот и мали производи е особено погодно, едноставно работење, заштита на компонентите, е добра помош за помошници. Влеч за влечење на автомобилот, влечечот на забите мора да се користи на чиста, мазна, ниво, не-порозна и сува површина, ви овозможува да отстраните дупки и мали вдлабнатини на одредени области на вашето возило. Може да се движи мазен рамен предмет, како што се стаклото, плочките, огледалото, подовите, гранитот. Спецификација : Ве молиме, проверете дали забите се на рамната површина и треба да бидат поголеми од дијаметарот на долниот дел за вшмукување.

Параметри на производот

Please make sure that the dent are in the flat surface and should be larger than the bottom suction cup diameter. Not only a car dent repair puller, but also can be used to disassemble screen or used as a phone support to watch videos. Designed to pull dents from nearly any vehicle surfaces including metal and plastic Material:
Plastic, rubber Size

Стоката во категоријата