0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Тестер за автомобилски кола Qiilu, 6V 12V 24V автомобил автоматски електричен напонски тест за тестирање на светло ламба за ламби за ламби за ламби за тестирање на сондат?

Тестер за автомобилски кола Qiilu, 6V 12V 24V автомобил автоматски електричен напонски тест за тестирање на светло ламба за ламби за ламби

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

[Откривање на електроенергетскиот систем] - Овој автомобилски тест светло/тестер за кола со опсег за тестирање на напон од 12-24 V DC, може да се користи за колото за откривање на електроенергетски возила, како што е тестирање на осигурувачи и батерии, исто така за тестирање на други жици од 12-24 V DC и кола [Лесно за носење] - Усвојте го интегрираниот дизајн на структурата на капакот за заштита на сондата, се додава функција за чувари на игла за да се обезбеди дека нема да има убодни рани и чуварот нема да се изгуби. Погодно за носење и земање каде и да одите. [Одлични перформанси] - чувствително откривање, точен резултат на тестот и брзина на мерење. [Прецизен дизајн] - дизајниран за откривање на неуспеси на ниско напонско коло во машините за транспорт. [Лесно работење] - Тест-пенкалото може да биде совршено користено при поправка на автомобилски машини. Едноставна работа, удобна употреба, безбедна и сигурна. Карактеристики : Пенкалото за тестирање може да биде совршено користено при поправка на автомобилски машини.

Параметри на производот

Condition:
Brand New
Material:
PVC plastic
Color:
Shown as picture
Applicable Range:
6-12-24V
Package List:
1 * Car Test Pen :

Стоката во категоријата