0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
PWShymi Пумпа за пренесување на течности, точна безбедна работа со екстрактор на пневматски флуид за екстрактор Поставете висока јачина ефикасна за алатка за поправк?

PWShymi Пумпа за пренесување на течности, точна безбедна работа со екстрактор на пневматски флуид за екстрактор Поставете висока

DEN 521.60
Во магацинот.

Тековен

Двонасочна единица за пумпање на вратилото и такнот за испуштање на вратилото и танкерот за нафта се користат за апсорбирање, пренесување и дистрибуирање на течноста брзо, безбедно и лежење без искра Тој е поставен на 43psi (3 BAR), вишокот притисок ќе се ослободи автоматски. Мерачот на притисок е обезбеден за да ви овозможи лесно да го разберете и контролирате притисокот во барел. Двонасочниот контролен вентил е обезбеден за да се направи операцијата за дистрибуција на нафта побезбедна. Исклучителната изработка го обезбедува својот долг животен век. Двонасочна единица за пумпање на вратилото и такнот за испуштање на вратилото и танкерот за нафта се користат за апсорбирање, пренесување и дистрибуирање на течноста брзо, безбедно и лежење без искра. Тој е поставен на 43psi (3 BAR), вишокот притисок ќе се ослободи автоматски. Мерачот на притисок е обезбеден за да ви овозможи лесно да го разберете и контролирате притисокот во барел. Двонасочниот контролен вентил е обезбеден за да се направи операцијата за дистрибуција на нафта побезбедна. Исклучителната изработка го обезбедува својот долг животен век. Карактеристики : 1. Двонасочна единица за пумпање на вратило и празнење на вратилото и танкерот за нафта се користат за апсорбирање, пренесување и дистрибуирање на течноста брзо, безбедно и лежење без искра. Тој е поставен на 43psi (3 BAR), вишокот притисок ќе се ослободи автоматски. Мерачот на притисок е обезбеден за да ви овозможи лесно да го разберете и контролирате притисокот во барел. Двонасочниот контролен вентил е обезбеден за да се направи операцијата за дистрибуција на нафта побезбедна. Исклучителна изработка го обезбедува својот долг животен век на услугата. Спецификација : Тип на ставка : менувач на менувачот масло : најлон + челикМАКСИМУМ КАПАС : 10000 CC.

Параметри на производот

   :
Item Type:
Gearbox Transmission Oil
Material:
Nylon + Steel
Maximum Capacity:
10000 CC.
Temperature Range:
-3°F-140°F
Package List:
 
1 x Pumping Oil Can:
3 x Tube:
13 x ATF Adaptor:
2 x Instruction:
Note:
1. This product is suitable for air pressure of 4bar-7bar. Do not use high pressure.:
2. Close the nut clockwise while the valve is under low pressure:
3. When pumping, open the nut counterclockwise while the valve is under high pressure.:
4. If oil absorption or oil discharge is slow after multiple use, check the small blue cap on the nut, and grind the small cap thread shorter to restore the circulation rate.:
5. In case of insufficient suction, check the sealing condition of each part, and do not remove and open the bottle cap at will, so as not to affect the use effect due to loose pneumatic seal.6. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Стоката во категоријата