0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Favomoto 1 кутија/30pcs генератор за отстранување на ременот алатка за автомобили генератор центар за влечење автоматски алатки за екстрактор за сплитер на тркалото за с?

Favomoto 1 кутија/30pcs генератор за отстранување на ременот алатка за автомобили генератор центар за влечење автоматски алатки за екстрактор

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

Отстранувач на фабрика за појас : Направено од материјал за долготрајна употреба Комплет за алатки за влечење на менувачот : Различни спецификации и широк спектар на апликации. Лежиште отстранувач на фабрика : Одличен легура материјал, издржливост и практичност. Метални комплети за раздвојување на лежишта : дизајн за заштита од 'рѓа и спречување, може да се користи долго време. Сет за лежиште за влечење : Одличен легура материјал и практичен. Пакетот вклучува 1 x кутија од 30 парчиња Карактеристики на отстранувач на топка - произведени со цел на издржливост, овој производ ќе помине еминентно долг временски период со вашиот сет за влечење. - Големина на Pacakge : околу 32x25x6.84x2,55 инчи за отстранување на фабриката за лежишта. - Дизајн на заштита од 'рѓа и превенција, може да се користи долго време сепаратор за лежиште и сет за влечење. - Материјал : отстранувач на тористи и инсталатор на легура. - Се одликува со добра отпорност, отпорност на лизгање, висока издржливост, силна сила и стабилна.

Параметри на производот

Стоката во категоријата