0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Advantec MFS N05A15. 0CM Квалитативна Филтер-Хартија Без Пепел, Број 5А, Дебелина од 0,22 мм, Должина Од 150

Advantec MFS N05A15. 0CM Квалитативна Филтер-Хартија Без Пепел, Број 5А, Дебелина од 0,22 мм, Должина Од 150

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

Сите хартии се исплакнуваат во ултра-чиста вода за неутрализирање Содржина на пепел од 0,1%. Следејќи го киселинското миење. Типот на броење единици е Филтер-Хартија. Произведено Во : Јапонија. Предност квантитативните Филтер-Хартии без Пепел се направени од најквалитетна алфа памучна целулоза. Еден критичен чекор во процесот на производство на овие филтер-хартии е перење киселина. Сите оценки се двојна киселина измиена во хлороводородна, а потоа хидрофлуорна киселина за да се намалат нивоата На Сио2, Као и Фе2о3. Следејќи го киселинското перење, сите хартии се исплакнуваат во ултра-чиста вода за да се неутрализираат. 4А Стврднатото дополнително се третира со азотна киселина. Следејќи го киселинското перење, сите хартии се исплакнуваат во ултра-чиста вода за да се неутрализираат. Содржина на пепел : 0,01% (освен Одделение Број 4А е 0,025%).

Параметри на производот

Стоката во категоријата