0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Анализатор на содржина на шеќер Huanyu Brix ATC со 0 до 90% опсег на тестирање поддржан за мерење на содржината на шеќер во разновидна овошје/супа/сос/индустриска сечење теч

Анализатор на содржина на шеќер Huanyu Brix ATC со 0 до 90% опсег на тестирање поддржан за мерење на содржината на шеќер во разновидна овошје/супа/сос/индустриска

DEN 614.40
Во магацинот.

Тековен

【Минимален волумен на примерок】 : 2 метрички капки 【Време на мерење】 : приближно 1,5 секунди. 【Опсег на тестирање на Брикс】 : 0 до 90%. Резолуција : ± 0,1% Брикс / ± 0,1 ° C (± 0,1 ° F); Точност : ± 0,2 % Брикс / ± 0,3 ° C (± 0,5 ° F). 【ATC】 : Автоматска компензација на температурата; помеѓу 10 и 40 ° C (50 - 104 ° C). 【Апликации】 : Погодно за скоро секое мерење на сок, храна и пијалок, како што се супа, сос, кечап, џем со низок шеќер или излупен џем. Може да се користи и во некои хемикалии или индустриски раствори, како што се масло за сечење (раствор), растворлив во вода детергент и антифриз. Може да ја измери содржината на шеќер во многу видови овошје, вклучувајќи јаболка, круши, лубеници, грозје, дињи на Хами, цитрус, дињи и така натаму. 【Минимален волумен на примерок】 : 2 метрички капки. 【Време на мерење】 : приближно 1,5 секунди. 【Опсег на тестирање на Брикс】 : 0 до 90%. Резолуција : ± 0,1% Брикс / ± 0,1 ° C (± 0,1 ° F); Точност : ± 0,2 % Брикс / ± 0,3 ° C (± 0,5 ° F). 【ATC】 : Автоматска компензација на температурата; помеѓу 10 и 40 ° C (50 - 104 ° C). 【Апликации】 : Погодно за скоро секое мерење на сок, храна и пијалок, како што се супа, сос, кечап, џем со низок шеќер или излупен џем. Може да се користи и во некои хемикалии или индустриски раствори, како што се масло за сечење (раствор), растворлив во вода детергент и антифриз.

Параметри на производот

Стоката во категоријата