0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Линхан 14.4 V 1500mah NI - Cd Замена На Батеријата Компатибилен СО RYO: 1314702 1400144 1400655 1400656 1400671 4400011

Линхан 14.4 V 1500mah NI - Cd Замена На Батеријата Компатибилен СО RYO: 1314702 1400144 1400655 1400656 1400671 4400011

DEN 847.84
Во магацинот.

Тековен

Questure sefture : Користењето на ни-цд батерии со висока стапка,користејќи ја најновата технологија,може да спречи преполнување,прекумерно празнење,прегревање,безбедно и издржливо,без мемориски ефект,е одличен алтернативен производ Qurialibulity q : Дури И во екстремна околина+40°/-3°C(+128°F/-63°F), најновата и сигурна технологија му овозможува на батерискиот пакет и неговата стабилност да обезбедат нормално функционирање. €®КОМПАТИБИЛЕН q : Компатибилен СО ryo 14.4 V безжична алатка батерија : 1400671 4400011 1400144 1400655 1400656 1400671 1322547 1400669 1400670. Qurferformance® : Користење батерии од а-класа, батерии од претходната генерација, под ист капацитет,времето на работа е посилно и потрајно од претходната генерација,со што се подобрува ефикасноста и практичноста на корисникот. Quastare quastare : Одбијте лажни етикети,строго следете го производството на етикетата за капацитет,до 12 месеци гаранција, 1месечно враќање безгрижно. Questure sefture : Користењето на ни-цд батерии со висока стапка,користејќи ја најновата технологија,може да спречи преполнување,прекумерно празнење,прегревање,безбедно и издржливо,без мемориски ефект,е одличен алтернативен производ. Qurialibulity q : Дури И во екстремна околина+40°/-3°C(+128°F/-63°F), најновата и сигурна технологија му овозможува на батерискиот пакет и неговата стабилност да обезбедат нормално функционирање. €®КОМПАТИБИЛЕН q : Компатибилен СО ryo 14.4 V безжична алатка батерија : 1400671 4400011 1400144 1400655 1400656 1400671 1322547 1400669 1400670. Qurferformance® : Користење батерии од а-класа, батерии од претходната генерација, под ист капацитет,времето на работа е посилно и потрајно од претходната генерација,со што се подобрува ефикасноста и практичноста на корисникот. Quastare quastare : Одбијте лажни етикети,строго следете го производството на етикетата за капацитет,до 12 месеци гаранција, 1месечно враќање безгрижно.

Параметри на производот

Стоката во категоријата