0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
HQRP AC адаптер полнач компатибилен со Sony AC-L200 Handycam HDR-CX130 HDR-CX160 HDR-CX180 HDR-PJ10 HDR-HC28 DCR-PC55 DCR-SR20 HDR-CX500 HDR-CX505 DCR-SR7 DCR7 DCR8 DCR-SR68 HDR-TG5 Камкордер

HQRP AC адаптер полнач компатибилен со Sony AC-L200 Handycam HDR-CX130 HDR-CX160 HDR-CX180 HDR-PJ10 HDR-HC28 DCR-PC55 DCR-SR20 HDR-CX500

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

Адаптер за замена на HQRP® AC со кабелот во САД Влез : 110 V-240 V AC; Излез : DC 8. Безбедносни карактеристики : висока ефикасност и сигурност; Автоматско намалување на преоптоварувањето; Автоматско термичко намалување; Краток спој и заштита од напон; Ниско мешање 1 година гаранција!. Компатибилен со Sony Handycam HDR-CX130 HDR-CX160 HDR-CX180 HDR-PJ10 HDR-HC28 DCR-PC55 DCR20 HDR-CX500 HDR-CX505 DCR-SR7 DCR-SR8 DCR-SR8 DCR-SR-SR68 HDR-TG5 DCR-SR-SR-SR15 E DCR -SR20 E DCR-SR38 E DCR-SR48 E DCR-DVD803 E DCR-DVD805 E DCR-DVD808 E DCR-HC41 DCR-HC45 E DCR-HC53 E DCR-HC62 HDR-CX520 HDR-CX520 E HDR-CX700 HDR-CX700 E HDR-HC3 HK1 HDR-PJ30 E HDR-CX360 E HDR-CX370 E HDR-CX370 T HDR-CX500 E HDR-CX505 E DCR-SR88 E DCR-SR210 E DCR-SR33 E DCR-SR55 E ;. Compatible with Sony Handy Cam DCR-SR65 E DCR-SR68 E DCR-SR75 E DCR-SR57 E DCR-SR5 C DCR-SR60 E HDR-CX116 HDR-CX120 HDR-CX130 E HDR-CX150 E DCR-SX33 E DCR-SX43 E DCR-SX44 DCR-SX44 E DCR-SX44 R DCR -SX45 E HDR-XR550 E HDR-PJ50 E HDR-TG1 HDR-UX9 E HDR-XR150 E HDR-XR155 HDR-XR160 E HDR-XR350 E ;. Адаптер за замена на HQRP® AC со кабелот во САД. Влез : 110 V-240 V AC; Излез : DC 8. Безбедносни карактеристики : висока ефикасност и сигурност; Автоматско намалување на преоптоварувањето; Автоматско термичко намалување; Краток спој и заштита од напон; Ниско мешање 1 година гаранција!. Компатибилен со Sony Handycam HDR-CX130 HDR-CX160 HDR-CX180 HDR-PJ10 HDR-HC28 DCR-PC55 DCR20 HDR-CX500 HDR-CX505 DCR-SR7 DCR-SR8 DCR-SR8 DCR-SR-SR68 HDR-TG5 DCR-SR-SR-SR15 E DCR -SR20 E DCR-SR38 E DCR-SR48 E DCR-DVD803 E DCR-DVD805 E DCR-DVD808 E DCR-HC41 DCR-HC45 E DCR-HC53 E DCR-HC62 HDR-CX520 HDR-CX520 E HDR-CX700 HDR-CX700 E HDR-HC3 HK1 HDR-PJ30 E HDR-CX360 E HDR-CX370 E HDR-CX370 T HDR-CX500 E HDR-CX505 E DCR-SR88 E DCR-SR210 E DCR-SR33 E DCR-SR55 E ;.

Параметри на производот

Стоката во категоријата