0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
MPD Digital PL -259 Jumper Cable - Milspec RG -213 Кабел за HAM и CB радио коаксијална трансмисија на антена линија GMRS повторувач и база M17/163A RG -213/U - 10 стапки - направен во САД.

MPD Digital PL -259 Jumper Cable - Milspec RG -213 Кабел за HAM и CB радио коаксијална трансмисија на антена линија GMRS повторувач

DEN 361.12
Во магацинот.

Тековен

Надворешен материјал за јакна : Флексибилен УВ доказ frappe, надворешен дијаметар : 405 (10,3 мм) НОМ., СРЛ : по МИЛ-Ц-17/74-Флексибилност на диелектрична СИДА на пена. Направено во Соединетите држави од страна на ФКЦ лиценцирани радио оператори на ХАМ - избришано со страници за птици Hawk SK -4000 за да се обезбеди VSWR помалку од 1 : 1,35. Собрани од MPD Digital - Добавувач на DOD - во нашиот GA објект користејќи компоненти на MILSPEC. Оваа коаксијална линија за ниско губење може да се користи во скоро секоја апликација каде што е потребна добра карактеристика на ракување, подобрено заштитување и ниска загуба. 1 година замена за дефекти на сите MPD дигитални кабелски склопови од датумот на купување. Надворешен материјал за јакна : Флексибилен УВ доказ frappe, надворешен дијаметар : .405 (10,3 мм) НОМ., СРЛ : по МИЛ-Ц-17/74-Флексибилност на диелектрична СИДА на пена. Направено во Соединетите држави од страна на ФКЦ лиценцирани радио оператори на ХАМ - избришано со страници за птици Hawk SK -4000 за да се обезбеди VSWR помалку од 1 : 1,35.

Параметри на производот

Стоката во категоријата