0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Thunderbolt 3 Dock 9-во-1 двојно M.2 NVME/NGFF куќиште, Orico USB C Докинг станица 40Gbps, дисплеј 8K@60Hz или 4K@60Hz двоен приказ, 60W моќност за полнење за лаптоп, 15W за паметен телефон, Daisychain.

Thunderbolt 3 Dock 9-во-1 двојно M.2 NVME/NGFF куќиште, Orico USB C Докинг станица 40Gbps, дисплеј 8K@60Hz или 4K@60Hz двоен приказ,

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

【Thunderbolt 3 Dock and Dual M2 NVMe/Ngff】 Orico Thunderbolt 3 Hub има двојни слот M.2 (задни) за NVME SSD и SATA SSD. SLOT на NVME SSD : За SSD со протокол M.2 M-Key 2280 (NVME), до 30 Gbps, поддржувајќи го слот SATA SSD : за SSD со протокол M.2 B-Key 2280 SATA (NGFF), до 6 GBPS и Поддршка до 4 TB (Забелешка : SSD -ата со користење на истиот протокол не се поддржани во овој двоен слот).2 Двојно заливот Тандерболт 3 Докинг станица】 Претворете 1 USB-C порта во 2x Thunderbolt 3 I/O 40 Gbps, 1x DP 1.4 8 K@60 Hz, 1x 10 Gbps USB-A порта, 1x 10 Gbps USB- C порта, 2x 5 Gbps USB-A порта и 1x Gigabit Ethernet, 1x 3,5 mm аудио во и надвор, Oricom.2 Thunderbolt 3 Doual Bay Docking Stat Функција за клонирање. 【Thunderbolt 3 Daisy-Line Extension】 порта во врска со компјутер што поддржува Thunderbolt 3; Портата може да поврзе до 6 други уреди Thunderbolt 3 во мода на синџир на маргаритка за да се поврзе со лаптоп и да го прошири бројот на низи, а исто така може да се поврзе со други USB-типови-C-уреди. Уредот HUB исто така обезбедува напојување од 15 W и може да ги поврзе и надворешните графички картички и хард дисковите на матрицата. 【Двојни 4 K дисплеи】 Thunderbolt 3 Докинг може истовремено да вози два дисплеј 4 K@60 Hz (еден преку DP, еден преку Thunderbolt 3 интерфејс) или надворешен дисплеј 5 K/8 K 60 Hz и да пренесува голема брзина на податоци до 40 Gbps, може да излезе моќ /дисплеј/податоци истовремено, Белешка : Адаптерот/кабелот Display Port-To-HDMI/DVI/VGA мора да биде активен тип. Адаптерот/кабелот не е вклучен. Mac OS не поддржува повеќекратен транспорт. Design Дизајн на дисипација на топлина и други функции】 Докинг-станицата Thunderbolt 3 е изработена од ол-метален материјал и е опремена со вентилатор за да помогне во расипување на топлината. Избегнувајте намалување на брзината, губење на податоците, итн. SSD генерира многу топлина кога работи со голема брзина, може да стане многу жешко. Ве молиме, допрете внимателно. Бидејќи докинг -станицата е опремена со вентилатор, вентилаторот може Направете бучава кога трчате). 【Thunderbolt 3 Dock and Dual M.2 NVMe/Ngff】 Orico Thunderbolt 3 Hub има двојни слот M.2 (задни) за NVME SSD и SATA SSD. SLOT на NVME SSD : За SSD со протокол M.2 M-Key 2280 (NVME), до 30 Gbps, поддржувајќи го слот SATA SSD : за SSD со протокол M.2 B-Key 2280 SATA (NGFF), до 6 GBPS и Поддршка до 4 TB (Забелешка : SSD -ата со користење на истиот протокол не се поддржани во овој двоен слот).2 Двојно заливот Тандерболт 3 Докинг станица】 Претворете 1 USB-C порта во 2x Thunderbolt 3 I/O 40 Gbps, 1x DP 1.4 8 K@60 Hz, 1x 10 Gbps USB-A порта, 1x 10 Gbps USB- C порта, 2x 5 Gbps USB-A порта и 1x Gigabit Ethernet, 1x 3,5 mm аудио во и надвор, Oricom.2 Thunderbolt 3 Doual Bay Docking Stat Функција за клонирање. 【Thunderbolt 3 Daisy-Line Extension】 порта во врска со компјутер што поддржува Thunderbolt 3; Портата може да поврзе до 6 други уреди Thunderbolt 3 во мода на синџир на маргаритка за да се поврзе со лаптоп и да го прошири бројот на низи, а исто така може да се поврзе со други USB-типови-C-уреди. Уредот HUB исто така обезбедува напојување од 15 W и може да ги поврзе и надворешните графички картички и хард дисковите на матрицата.

Параметри на производот

Стоката во категоријата