0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Колекција на картички со хартија од африкански дух-боја, А4, разнобојно

Колекција на картички со хартија од африкански дух-боја, А4, разнобојно

DEN 719.84
Во магацинот.

Тековен

A4 подлога во обични бои за да ги надополни егзоктичките животни 24 листови, 8 бои, 200 GSM направени во Велика Британија A4 подлога во обични бои за да ги надополни егзоктичките животни 24 листови, 8 бои, 200 GSM направени во Велика Британија. Колекцијата за хартија за хартија за африкански духови е асортиман на благородни африкански животни, оваа колекција ќе се меша и ќе одговара за да направи картички, страници за записи, проект за мешани медиуми, всушност оваа колекција е разноврсен сет на трудови на трудови што ќе излезат време и време повторно. Колекцијата содржи голем спектар на врвови за умирање, украси, инсерти, хартија во форма и обоена картичка. Подлогата за собирање картички A4 содржи 16 листови на еднострана хартија од 200 GSM во осум бои, 2 од секоја боја. Колекцијата има и декоративна подлога за хартија (PB1905), комплет за хартија (PB1909) подлога за украсување (PB1906) Колекција за вметнување A4 (PB1908) A4 боја картичка (PM1907).

Параметри на производот

Стоката во категоријата