0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Печатење скала 48-230 - 1/48 - UH -1 Huey во Виетнамска војна Дел 2

Печатење скала 48-230 - 1/48 - UH -1 Huey во Виетнамска војна Дел 2

DEN 447.84
Во магацинот.

Тековен

Производител : Декларации за печатење во скала (Украина) Материјал : лист за декорации. Состојба : Ново во кутија. Производител : Скала за печатење (Украина) Сериски број : 72-458 Скала : 1/72 Материјал : ДЕЦАЛНА Состојба : Нова 1. Јас (Троп), l1669, „Колисбатслетип“, 80 и 274 ескадрила РАФ, пренесени од разни асови, Ел Амирија, Египет, август 1940 година. Јас (Троп), П3729, 33 ескадрила РАФ, пренесен од Ф/О В. Вудвард, Фука, Египет, октомври 1940 година. I (Троп), P2643/YK, 274 Squadron RAF, пренесен од S/L P. Dunn, Amtiya, Egypt, август до ноември 1940 година. Maclachlan и SQT. F N Робертсон, Малта, ноември 1940 година. Робертсон, Лука, Малта, август 1940 до јануари 1941 година. Јас (Троп), V7562/TP-A, 73 Squadron RAF, прелетана од Sgt. Marshall, Sidi Haneish, Egypt, јануари 1941 година.I (Trop), 284/J, 3 Squadron SAAF, пренесен од полковникот Роберт Кершау за да го спаси Top Saaf Ace Cpt.

Параметри на производот

Стоката во категоријата