0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Аудио-Техника AT6006R Безбедност за безбедност

Аудио-Техника AT6006R Безбедност за безбедност

DEN 2042.56
Во магацинот.

Тековен

Подигнува тонарм автоматски на крајот на рекордот, заштитувајќи го врвот на игла Хидрауличниот лифт со гумена лента за лифт работи безбедно и непречено. Може да се монтира на најразлични грамофони со различни висини на тонарм. Вклучува двострана лента × 4, растојание × 2 (14 mm (0,55 ") дијаметар × 12 mm (0,47") висина; 14 mm (0,55 ") дијаметар × 24 mm (0,94") висина). Висината може да се прилагоди со употреба на копчето за прилагодување на висината и вклучени растојанија. Подигнува тонарм автоматски на крајот на рекордот, заштитувајќи го врвот на игла. Хидрауличниот лифт со гумена лента за лифт работи безбедно и непречено. Може да се монтира на најразлични грамофони со различни висини на тонарм. Вклучува двострана лента × 4, растојание × 2 (14 mm (0,55 ") дијаметар × 12 mm (0,47") висина; 14 mm (0,55 ") дијаметар × 24 mm (0,94") висина). Висината може да се прилагоди со употреба на копчето за прилагодување на висината и вклучени растојанија.

Параметри на производот

Стоката во категоријата