0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Музика и ново богатство - Првиот чекор: Поглавје три албум+Пред -нарачка корист+преклопен постер+Дополнителни фото -картички Постави

Музика и ново богатство - Првиот чекор: Поглавје три албум+Пред -нарачка корист+преклопен постер+Дополнителни фото -картички Постави

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

? Бродови од Кореја, Република ? Датум на објавување : 2020. ? Cd + 150p Photobook + 2 Photo Cards (случајно 2 од 24) + селфи фото-картичка (случајна 1 од 12) + холограм разгледница (случаен 1 од 12) + налепница + оптички обележувач + пред-нарачка корист + преклопен постер + двојно двојно -Се сет на дополнителни фото -картички (подарок за продавница за пазарот KPOP). ? 100% оригинална нова ставка. Обемот на продажба се рефлектира во графиконите Хантео и Гаон. ? Бродови од Кореја, Република. ? Датум на објавување : 2020. ? Cd + 150p Photobook + 2 Photo Cards (случајно 2 од 24) + селфи фото-картичка (случајна 1 од 12) + холограм разгледница (случаен 1 од 12) + налепница + оптички обележувач + пред-нарачка корист + преклопен постер + двојно двојно -Се сет на дополнителни фото -картички (подарок за продавница за пазарот KPOP). ? 100% оригинална нова ставка. Обемот на продажба се рефлектира во графиконите Хантео и Гаон.

Параметри на производот

Стоката во категоријата