0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Буш 7022 Тунел Портал со крило 1trk HO сценографија на модели на сценографија

Буш 7022 Тунел Портал со крило 1trk HO сценографија на модели на сценографија

DEN 148.16
Во магацинот.

Тековен

Наменето за употреба во модел железничка пруга или дијамара HO Scale (1 : 87). Точна скала 7022. Не играчка; Наменето за колекционери на возраст над 14 години. Наменето за употреба во модел на железница или дијамари. HO Scale (1 : 87). Точна скала 7022. Не играчка; Наменето за колекционери на возраст над 14 години. Модел на железничка пруга или додатоци за диорама; Скала на модели на скала во 1 : 87; не играчка; Наменето за колекционери и градители на модели на возраст над 289 година.

Параметри на производот

Стоката во категоријата