0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
УПС -капа за малина Пи нула табли, обезбедува 5V непрекината стабилна моќност, со конектор за POGO PIN

УПС -капа за малина Пи нула табли, обезбедува 5V непрекината стабилна моќност, со конектор за POGO PIN

DEN 1.00
Во магацинот.

Тековен

ПРОДОЛУВАЕ НА ПРОИЗВОДИТЕ ПОГО за поврзување со табли за серии Raspberry Pi Zero Чип за засилување на напон, обезбедувајќи регулирано 5 V излез на моќност. Чип за полнење на батеријата Li-PO, со управување со динамично патеки, постабилно напојување. I2 C Комуникација со автобус, следење на напонот на батеријата, струјата, моќноста и преостанатиот капацитет во реално време. Колови за заштита на повеќе батерии : Заштита на полнење/празнење, преку тековна заштита и заштита од краток спој, побезбедна и стабилна; Индикатор за полнење за следење на статусот на работа на батеријата. ПРОДОЛУВАЕ НА ПРОИЗВОДИТЕ ПОГО за поврзување со табли за серии Raspberry Pi Zero. Чип за засилување на напон, обезбедувајќи регулирано 5 V излез на моќност. Чип за полнење на батеријата Li-PO, со управување со динамично патеки, постабилно напојување. I2 C Комуникација со автобус, следење на напонот на батеријата, струјата, моќноста и преостанатиот капацитет во реално време.

Параметри на производот

Стоката во категоријата