0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Фотополимер смола, подобри ефекти 3Д смола за печатач за работа

Фотополимер смола, подобри ефекти 3Д смола за печатач за работа

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

Предности : смолата на 3Д печатачот има мало намалување и брзо лекување, лесно за перфорирање и одлична јачина на затегнување Одлично печатење : Комбинирајќи висока цврстина и цврстина, смолата за печатење обезбедува голема точност при печатење на модел на голема големина. Сигурни дела : Може да издржи висок механички притисок, свиткување и влијание, смолата на фотополимер е многу сигурна. Голем капацитет : Со голем капацитет од 1000мл, смолата на печатачот е повеќе од доволно за да ги задоволи вашите различни работни потреби. Совети за користење : Кога лекувате, прво користете етанол за, а потоа користете УВ ламба за секундарно лекување, што може да ја подобри цврстината. Предности : смолата на 3Д печатачот има мало намалување и брзо лекување, лесно за перфорирање и одлична јачина на затегнување. Одлично печатење : Комбинирајќи висока цврстина и цврстина, смолата за печатење обезбедува голема точност при печатење на модел на голема големина. Сигурни дела : Може да издржи висок механички притисок, свиткување и влијание, смолата на фотополимер е многу сигурна. Голем капацитет : Со голем капацитет од 1000мл, смолата на печатачот е повеќе од доволно за да ги задоволи вашите различни работни потреби. Совети за користење : Кога лекувате, прво користете етанол за, а потоа користете УВ ламба за секундарно лекување, што може да ја подобри цврстината. Предности : Смолата на 3Д печатачот има мало намалување и брзо лекување, лесно за перфорирање и одлична јачина на затегнување.

Параметри на производот

Item Type:
3D Printer Resin
Capacity:
1000ml
Applicable Light Source Wavelength:
365~405nm
Underlayer Exposure Time:
20-30S
Bottom Layers:
6 Layers
Regular Exposure Time:
1.5-3S
Density:
1.10-1.12g/cm³
Viscosity:
200-300mPa·s (at 25℃)
Bending Strength:
50Mpa
Tensile Strength:
28Mpa
Hot Deformation Temperature:
75℃
Glass Transition Temperature:
100℃
Shore Hardness:
85d
Fracture Elongation:
40%
Package List:
1 x 3D Printer Resin :

Стоката во категоријата