0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ХЕЛА Д1С 5000 К Ксенон Перформанси Сијалица,

ХЕЛА Д1С 5000 К Ксенон Перформанси Сијалица,

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

1 сијалица-пакување со една кутија ОВАА ХЕЛА ксенонска капсула има температура на бојата од 5000 Степени, што е ривал на дневните светла СО БЕЛА ЛЕР, нудејќи максимално осветлување и видливост слично на дневната светлина. Белата светлина на овие ксенонски капсули од новата генерација гарантира оптимална безбедност и опуштено возење. Ниска потрошувачка НА енергија ОД 35 W, отпорност на вибрации и долг животен век. Ксенонската капсула наведена овде е 35 W и треба да се користи само со одобрен електричен баласт. ХЕЛА секогаш обезбедува Ое Квалитет со одлична цена. Со температура на бојата од 4300 Степени, околу три пати поголема од излезната светлина на халогените светилки, белата светлина на овие ксенонски капсули од новата генерација гарантира оптимална безбедност и опуштено возење. Новоразвиените капсули за изведба НА ХЕЛА ксенон имаат температура на бојата До 5000 Степени, што е ривал на дневните светла СО БЕЛА ЛЕР, нудејќи максимално осветлување и видливост слично на дневната светлина. Со мала потрошувачка на енергија ОД 35 W, отпорност на вибрации и долг животен век, новите ХЕЛА ксенонски капсули ви даваат подобрени перформанси. ПОВЕЌЕ од сто години, ХЕЛА е еден од технолошките лидери за возачите кои сакаат да бидат сигурни дека можат да видат и да бидат видени. Хела ксенонските светилки произведуваат светла, сино-бела светлина која е близу до температурата на бојата до вистинската дневна светлина.

Параметри на производот

Стоката во категоријата