0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Во секое Време Алатки Микрометар Постави И Бирање Создаден Мерач 0.7 -6 /0.0005 Длабоко Моторот Дупка Цилиндар Мерење Мерач

Во секое Време Алатки Микрометар Постави И Бирање Создаден Мерач 0.7 -6 /0.0005 Длабоко Моторот Дупка Цилиндар Мерење Мерач

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

Мерач на отворот : Мерките достигнаа до 10" длабок, Опсег од 0,7" до 6" дијаметар0005" Со Јасни Прецизни Дипломи. Вклучува гејџ и заменливи контактни точки. Мерач на отворот : карбиден врв за мерење на клипот. Индикаторот за бирање содржи лежишта со скапоцени камења, вклучено е куќиште за складирање НА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ. Поставен микрометар : Вклучува 6 Микрометри Со Врвен Квалитет Со опсег на мерење : 0-1", 1-2", 2-3", 3-4", 4-5", 5-6". Поставен Микрометар : Супер Тврди Карбидни Наковални. Комплетно со стандарди за калибрација и клучеви. Дипломирање : 0.0001 " Ласерски Гравирани Дипломирања никогаш нема да исчезнат!. Поставен микрометар : рачка За Напрсток за прецизна примена на сила. Вклучена е вградена дрвена кутија!. Мерач на отворот : Мерките достигнаа до 10" длабок, Опсег од 0,7" до 6" дијаметар.0005" Со Јасни Прецизни Дипломи. Вклучува гејџ и заменливи контактни точки. Мерач на отворот : карбиден врв за мерење на клипот. Индикаторот за бирање содржи лежишта со скапоцени камења, вклучено е куќиште за складирање НА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ. Поставен микрометар : Вклучува 6 Микрометри Со Врвен Квалитет Со опсег на мерење : 0-1", 1-2", 2-3", 3-4", 4-5", 5-6". Поставен Микрометар : Супер Тврди Карбидни Наковални. Комплетно со стандарди за калибрација и клучеви. Дипломирање : 0.0001 " Ласерски Гравирани Дипломирања никогаш нема да исчезнат!.

Параметри на производот

Стоката во категоријата