0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Вклучување на прекинувачот Вклучување/исклучување, SPST, осветлена зелена леќа

Вклучување на прекинувачот Вклучување/исклучување, SPST, осветлена зелена леќа

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

Вклучено/исклучено spst Овој прекинувач за вклучување се осветлува со зелена леќа. Водоотпорен запечатен прекинувач за запечатени морско одделение. 3 Терминали за брзо поврзување. Може да се користи во чамци, џипови и РВ. Вклучено/исклучено spst. Овој прекинувач за вклучување се осветлува со зелена леќа. Водоотпорен запечатен прекинувач за запечатени морско одделение. 3 Терминали за брзо поврзување. Може да се користи во чамци, џипови и РВ. Carling Technologiestoggle Switch, SPST, On-Off (овој прекинувач не е моментален). Ова прекинувачи за вклучување на LT-серија се прекинувачи за осветлување на AC. Овие осветлени прекинувачи за вклучување содржат заптивки за грмушки од неопренови за заштита од прашина и влага. Преклопниците на LT-сериите се вклопуваат во индустријата Стандард .500 Дупка за монтирање на дијаметар.

Параметри на производот

Стоката во категоријата