0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Урбанпро керамика 4 'x 10' Премиум маг. Табла со маркер и бришач во бело

Урбанпро керамика 4 'x 10' Премиум маг. Табла со маркер и бришач во бело

DEN 475.20
Во магацинот.

Тековен

Тешка порцеланска површина од 28 мерачи на челик на 3/8 "Поддршка со години на сигурна услуга Површината прифаќа магнети, се спротивставува на гребнатини и дамки. Рамката е широк сатен анодизиран алуминиум со градежни конструкции и прецизни митриски агли за дополнителна јачина. Направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направена од направена од изработена од дополнителна јачина. Направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направено од направена од направена од изработена од дополнителна јачина. Направено од направено од направено од направено од Керамички порцелан. Карактеристики на тешка кутија-лента со заштитни капаци на крајни страни. Тешка порцелан од 28 мерачи-на-четки на 3/8 "Поддршка за години на сигурна услуга. Површината прифаќа магнети, се спротивставува на гребнатини и дамки. Рамката е широк сатен анодизиран алуминиум со градежни конструкции и прецизност на агли за дополнителна јачина. Направено од керамички порцелан. Карактеристики на тешка кутија-лента со заштитни капаци на крај.

Параметри на производот

Стоката во категоријата