0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Дурам 363-95 сив ладен валани челик 72 отвор за отвор, 33-3/4 Ширина x 42 Висина x 12 длабочина и 359-95 сив ладен валани челик 40 отвор за отвор, 33-3/4 Ширина x 23-7 /8 висина x 12 длабочин

Дурам 363-95 сив ладен валани челик 72 отвор за отвор, 33-3/4 Ширина x 42 Висина x 12 длабочина и 359-95 сив ладен валани челик 40 отвор за

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

Производ 1 : Сите заварени, врвни ладни челични челици Производ 1 : Целосно ископани 1-1/8 "канти предни страни за да се држат етикети и да се задржат делови. Производ 1 : странични формирани страни за зголемена јачина и стабилност. Производ 1 : Рбебни и хемед делители обезбедуваат додадена јачина. Производ 2 : Сите заварени, сите заварени, сите заварени, сите заварени, Премиер ладен валани челик. Производ 2 : Целосно залепено 1-1/8 "канти предни страни за да се држат етикети и да се задржат делови. ПРОИЗВОД 2 : Страни со формирана ролна за зголемена јачина и стабилност. Производ 2 : Растените и разделените делители обезбедуваат додадена јачина. Производ 1 : Сите заварени, врвни ладни челични челици. Производ 1 : Целосно ископани 1-1/8 "канти предни страни за да се држат етикети и да се задржат делови. Производ 1 : странични формирани страни за зголемена јачина и стабилност. Производ 1 : Рбебни и хемед делители обезбедуваат додадена јачина. Производ 2 : Сите заварени, сите заварени, сите заварени, сите заварени, Премиер ладен валани челик. Производ 2 : Целосно залепено 1-1/8 "канти предни страни за да се држат етикети и да се задржат делови. ПРОИЗВОД 2 : Страни со формирана ролна за зголемена јачина и стабилност. Производ 2 : Растените и разделените делители обезбедуваат додадена јачина. Дурам 363-95 сив ладен валани челик 72 отвор за отвор со наклон за само-дизајн, 33-3/4 "Ширина x 42" Висина x 12 "Depth72 Отворање на отвор. Сите заварени, врвни ладни челици. Целосно залепено 1-1/8" Фронтови за корпи за да се држат етикети и да се задржат делови. Страни со формирани ролни за зголемена јачина и стабилност. Растените и разделените разделувачи обезбедуваат додадена јачина.

Параметри на производот

Стоката во категоријата