0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Емд Милипор 1.12167.0005 Гадолиниум III Оксид 99+, 5 g

Емд Милипор 1.12167.0005 Гадолиниум III Оксид 99+, 5 g

DEN 816.96
Во магацинот.

Тековен

Ек број 235-060-9 Хил формула гдјуо фиренца. Хемиска формула gdio frex. Моларна маса 362,49 Г/мол. ХС Код 2846 90 20. Гадолиниум (iii) оксид 99+. CAS 12064-62-9, EC број 235-060-9, хемиска формула gdio ques. ЕК број 235-060-9. Хил формула гдјуо фиренца. хемиска формула gdio frex.

Параметри на производот

Стоката во категоријата