0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Столици За Настани Божиќен Декор Здолниште За Новогодишна Елка Новогодишни Украси Здолниште За Елка Украси За Новогодишна Елка Црвени И Бели Новогодишни Украси З?

Столици За Настани Божиќен Декор Здолниште За Новогодишна Елка Новогодишни Украси Здолниште За Елка Украси За Новогодишна Елка

DEN 1153.60
Во магацинот.

Тековен

ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : Изработен од Висококвалитетна Четкана Ткаенина, Може Да Ја Одржува Бојата Трајна и да не Избледува Мека И Меки Кадифен Материјал, Многу Удобно За . Рачно измиени или Машински измиени, Тоа не Влијае на Моделот. ДИЗАЈН ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : Многу Погоден За Декорација На Елка За Забави За Божиќни Празници, Дневна Соба, Свадба, Градина, Празнична Декорација, Користете Го Овој Совршен Додаток за Да Донесете Малку Празнична Среќа. Можете Да Ги Ставите Сите Ваши Омилени Украси И Подароци На Здолништето На Дрвото. Користете 3 Црвени Жици За Да Ја Врзете Вратоврската, Што Е Погодно И Уредно. ПРАШАЊА и ГРИЖИ : Во Прославата на Празниците, Задоволството На Нашите Клиенти Е Приоритет Број Еден. Ако Имате Какви Било Прашања Во Врска Со Ова Здолниште Од Дрво, Ве Молиме Контактирајте Не, Дефинитивно Ќе Ви Дадеме Задоволителен Одговор Во Рок Од 24 Часа. Искрено Ви Посакувам Среќен Одмор. ЛУКСУЗНА ДЕКОРАЦИЈА : Овој Шармантен Фустан За Новогодишна Елка ќе Ја Украси Вашата Елка и И Празнична Топла Атмосфера. Кога Вашите Деца И Играат На Неа, Сѐ Ќе Стане Топло И Слатко. Забава Фаворизира За Деца 3-5 Настан Планер Организатор Партија Партија Декорации Настан Фустан За Жени Плус Големина Настан Маса И Столици Во Собата Диносаурус Партија Фаворизира Настан Фустан За Жени Долги Ракави Партија Фаворизира За Деца 8-12 Добрите Кеси Настан Шатори 20х40 Тешки Настан Фустан За Жени. ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : Изработен од Висококвалитетна Четкана Ткаенина, Може Да Ја Одржува Бојата Трајна и да не Избледува. Мека И Меки Кадифен Материјал, Многу Удобно За . Рачно измиени или Машински измиени, Тоа не Влијае на Моделот. ДИЗАЈН ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : Многу Погоден За Декорација На Елка За Забави За Божиќни Празници, Дневна Соба, Свадба, Градина, Празнична Декорација, Користете Го Овој Совршен Додаток за Да Донесете Малку Празнична Среќа. Можете Да Ги Ставите Сите Ваши Омилени Украси И Подароци На Здолништето На Дрвото. Користете 3 Црвени Жици За Да Ја Врзете Вратоврската, Што Е Погодно И Уредно. ПРАШАЊА и ГРИЖИ : Во Прославата на Празниците, Задоволството На Нашите Клиенти Е Приоритет Број Еден. Ако Имате Какви Било Прашања Во Врска Со Ова Здолниште Од Дрво, Ве Молиме Контактирајте Не, Дефинитивно Ќе Ви Дадеме Задоволителен Одговор Во Рок Од 24 Часа.

Параметри на производот

Стоката во категоријата