0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Plplaaoo 6,5ft елката жица светла, светла светла светла за конус на божици, божиќна декорација Pinecone бобинки самовила предводени светла за божиќен декор во затворен прост?

Plplaaoo 6,5ft елката жица светла, светла светла светла за конус на божици, божиќна декорација Pinecone бобинки самовила предводени

DEN 291.04
Во магацинот.

Тековен

❥ 【Флексибилно за употреба】 : LED -филаментот е изработен од многу издржливи материјали, така што оваа Божиќна низа светлина може да се свитка по желба ❥ 【Совршена Божиќна декорација】 : Божиќната светлина на боречки конус е опремена со LED светла, кои постојано испуштаат топла бела светлина во темнината за да го осветлат вашиот Божиќ. Украсете ја вашата куќа со светла од бор конус, а вашата куќа ќе додаде топло атмосфера. Open 【【Работено со батеријата】 : Нашата Божиќна светлина на Pinecone String се напојува со 3 батерии на АА (не е вклучено), што е погодно за употреба. ❥ 【Безбедно и погодно за употреба】 : ЛЕР никогаш не се загрева, инсталирајте ја батеријата и вклучете го прекинувачот за да испушти светлина. Овие божиќни светла од конус на бор ќе ја украсат вашата новогодишна елка со семејството и пријателите и ќе ги осветлат светлата за да го направат вашиот Божиќ М. ❥ 【Широк спектар на апликации】 : Стринг светло на божиќниот бор е погодна за wallsидови и пејзажи на отворено, и широко се користи во клубови, барови, банкети, Божиќ, Денот на благодарноста, свадбите, семејните собири, итн., За да создадат вонредни Домашна атмосфера.

Параметри на производот

Item Type:
Christmas String Lights
Material:
Copper Wire + Pine Cone + Plastic
Product Color:
As Pictures Shown
Product Length:
Approx. 2m / 6.5ft
Product Weight:
Approx. 177g / 6.2oz
Power Supply Battery:
3 x AA Dry Batteries (not included)
Light Source:
Warm Light
Mode:
Always On / Flashing
Life:
30000H
Package List:
1 x Christmas String Lights (Battery Not Included)

Стоката во категоријата