0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Ipetboom миленичиња мачки за мачки играчки кучиња играчки спортски играчки анитронични играчки смешни мачки играчки патеки електрични играчки за мачки интерактивни ?

Ipetboom миленичиња мачки за мачки играчки кучиња играчки спортски играчки анитронични играчки смешни мачки играчки патеки електрични

DEN 402.24
Во магацинот.

Тековен

Играчки за мачки- Смешна играчка за играчки, вашата мачка не е сама дома Чувајте ја вашата мачка среќна. Мачки работи- изработени од високо квалитетен ABS материјал, многу пријателски и за време на употреба. Играчки за мачки за најдобри продавачи на мачки- Оваа играчка за грамофони за играчки за мачки обезбедува часови вежбање и самоубиство за здравствена заштита и здодевност. Tumbler Cat Toy- поминете време со вашите миленици, помогнете им да ослабат, вежбаат за да ги одржат вашите миленици здрави, да избегнуваат проблеми со тежината. Интерактивна флатер-Оваа играчка за грамофони за играчки за мачки обезбедува часови за вежбање и само-самостојно за здравствена заштита и здодевност. Список на пакети 1 x Карактеристики на играчки за миленичиња -Материјал : ABS автоматски задебеница за маче. - Тоа е како смешна играчка за мачки за мачки да вежба флексибилност на мачките, да ја натерате вашата мачка да се за loveуби во трчање и играње играчка за мачки од пеперутка. - Креативни играчки за топки за патеки со задевање стапче на неа, можете да комуницирате со вашите миленици и да се забавувате од тоа електрични играчки за забивање на мачки. - Батерија : 3 x АА батерии (не е вклучено) играчка за задевање на маче. -Сиза : Околу 23.34in мачки играчки за интерактивни мачки за мачки.

Параметри на производот

Стоката во категоријата